fbpx

Spitskozijn

Home » Tuindeuren

Kunststof tuindeuren

Vragen? bel direct!

Waarom kiezen voor kunststof tuindeuren?

Kunststof tuindeuren bieden een duurzame, onderhoudsarme oplossing voor uw woning. Ze zijn bestand tegen weer en wind, hebben uitstekende isolerende eigenschappen en dragen bij aan een verhoogde energie-efficiëntie in uw huis. Met een breed scala aan ontwerpmogelijkheden passen deze deuren perfect bij elke woningstijl.

Hoogwaardige kunststof tuindeuren met Schüco® kozijnprofielen staan garant voor jarenlang gebruiksgemak. Dankzij de toepassing van dezelfde hoge standaarden als bij kozijnen en glas, bieden deze tuindeuren ook uitzonderlijke isolerende eigenschappen. Ideaal voor langdurig comfort.

Alle tuindeuren zijn ontworpen om inbraak te voorkomen. Uiteraard zijn ze voorzien van het benodigde SKG-keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Tuindeuren vormen een naadloze overgang van uw huis naar de tuin. Ze bieden een open en ruimtelijk gevoel, terwijl ze toch compact blijven, waardoor de binnen- en buitenruimtes van uw woning harmonieus samenkomen.

Voordelen van Openslaande Tuindeuren

Openslaande tuindeuren combineren functionaliteit met esthetiek. Ze zorgen voor een naadloze overgang van binnen naar buiten, waardoor uw tuin een verlengstuk wordt van uw woonruimte. De grote glasoppervlakken zorgen voor veel natuurlijk licht en een ruimtelijk gevoel.

Veiligheid en Duurzaamheid
Onze kunststof tuindeuren zijn voorzien van hoogwaardige veiligheidssloten en voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen die zorgen voor een lange levensduur en minimale milieu-impact.
 

Personalisatie en Design
Kies uit een breed scala aan kleuren en afwerkingen om uw kunststof tuindeuren aan te passen aan uw persoonlijke smaak en de stijl van uw huis. Van traditioneel wit tot moderne grijstinten, er is een optie voor iedereen.

Energie-efficiëntie

Dankzij de uitstekende isolerende eigenschappen van kunststof helpen deze tuindeuren om uw energiekosten te verlagen. Ze houden uw huis warm in de winter en koel in de zomer, wat bijdraagt aan een comfortabel binnenklimaat.

Onderhoudsgemak
Kunststof tuindeuren vereisen weinig onderhoud. Ze zijn gemakkelijk schoon te houden en behouden jarenlang hun kleur en glans, zonder de noodzaak van regelmatig schilderen of behandelen.
 
Prijs en Waarde
Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zijn kunststof tuindeuren een investering die de waarde van uw woning verhoogt. Ze bieden een kosteneffectieve oplossing zonder in te leveren op kwaliteit of stijl.
 

 

Spitskozijn brochure 2024

Ontdek de mogelijkheden

Kom alles te weten over kunststof kozijnen en onze werkwijze. Download onze kunststof kozijnen brochure.

Installatie en service

Onze deskundige installateurs zorgen voor een snelle en efficiënte plaatsing van uw nieuwe tuindeuren, met minimale verstoring van uw dagelijks leven. Wij bieden uitgebreide garanties en after-sales service om uw tevredenheid te garanderen.

SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw en is een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk test op sterkte en duurzaamheid. Wanneer hang en sluitwerk voldoende inbraakwerend is, mag het sterren dragen. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid aan.

Meer informatie

KOMO is een onafhankelijke non-profit stichting opgericht in 1962, met als doel de bouw- en infrastructuurkwaliteit transparanter te maken. Dit wordt bereikt door het uitreiken van certificaten aan producten, realisatieprocessen en diensten die voldoen aan de vereisten van de vooraf overeengekomen BeoordelingsRichtLijn (BRL), vastgesteld door externe, onafhankelijke deskundigen van geaccrediteerde certificatie-instellingen. Jaarlijks worden circa 600.000 manuren besteed aan kwaliteitscontroles voor het KOMO-keurmerk, wat de bouw en infrastructuursector, een van de belangrijkste economische sectoren, zekerheid biedt en het vertrouwen van opdrachtgevers versterkt.

Meer informatie

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een keurmerk voor woningen die voldoen aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Een inbreker heeft langer de tijd nodig om binnen te komen in een woning die is beveiligd volgens de eisen van het Politiekeurmerk.

Meer informatie

Schüco deurklink
SKG keurmerk
Politiekeurmerk Veilig Wonen
KOMO-Keurmerk

Kunststof kozijnen brengen uw energiekosten omlaag

Door de isolerende werking van het kunststoffen kozijn in combinatie met het beste hoge rendementsglas bespaart u jaarlijks fors op uw energierekening.

Energielabel

Ontvang nu tijdelijk subsidie voor kunststof kozijnen in 2024!

Ben je op zoek naar kunststof kozijnen met HR++ glas en wil je profiteren van een subsidie? Goed nieuws! Ook dit jaar kun je subsidie aanvragen voor de aanschaf van kunststof kozijnen met hoogrendementsglas. Door het uitvoeren van één of meer isolatiemaatregelen kom je in aanmerking voor de Investeringssubsidie Duurzame energie en Energiebesparing (ISDE). Maak jij gebruik van de kunststof kozijnen subsidie?

Teruggeven aan de natuur

Wij zijn trots om Business Supporter te zijn van het Wereld Natuur Fonds. De band tussen mens en natuur is onlosmakelijk. In feite zijn wij een integraal onderdeel van de natuur. Zonder de prachtige verscheidenheid aan dieren en planten kunnen we niet overleven. Alleen met een diverse natuur kunnen we een gezonde toekomst verwachten. Het beschermen van de natuur is dan ook van cruciaal belang. Wij omarmen de missie van het WWF om een wereld te creëren waarin mens en natuur in harmonie samenleven.

VRAAG VRIJBLIJVEND ADVIES AAN

Veelgestelde vragen over kunststof SCHUIFPUIEN

Wat kosten kunststof tuindeuren?

Al onze tuindeuren worden op maat gemaakt. Daarom zijn er geen vaste tarieven. Neem contact op met onze specialisten om samen een vrijblijvende offerte op te stellen conform uw wensen.

Hoe werkt de plaatsing?

Na opdracht gaan er enkele weken overheen voordat we een definitieve datum met u afstemmen. Op de afgestemde datum kunt u ons in de ochtend verwachten. Bij het uitbrengen van de offerte informeren wij u over de verwachte montagetijd. Normaal gesproken wordt er van boven naar beneden gewerkt. Uiteraard kan dit in overleg worden aangepast.

Hoelang gaan kunststof kozijnen mee?

Kunststof kozijnen gaan over het algemeen 50 tot 75 jaar mee. Dit is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit en de montage. Lees waarom wij uitsluitend met stelkozijnen monteren.

spitsblog

Montage stelkozijn

Stelkozijnen

Over het algemeen worden kunststof kozijnen zonder een stelkozijn gemonteerd, dus door middel van stompe montage. Het kozijn heeft dan meestal geen 20 mm aanslag...
Scroll naar boven