fbpx

Spitskozijn

Home » Teruggeven aan de natuur

Teruggeven aan de natuur

Vragen? bel direct!

Maak(t) het verschil

Bij Spitskozijn zijn we toegewijd aan het leveren van duurzame oplossingen voor uw woning, en dat gaat verder dan alleen het bieden van hoogwaardige kunststof kozijnen met hoogrendementsglas. Hoewel deze kozijnen zeker bijdragen aan een lagere energieconsumptie en een verminderde ecologische voetafdruk, zijn we ons er ook van bewust dat de productie van deze kozijnen niet geheel vrij is van uitstoot. Als verantwoordelijk bedrijf hebben we ons ingezet om de impact van onze activiteiten op het milieu te minimaliseren.

Bij de selectie van onze leveranciers leggen we de nadruk op CO2-neutraliteit en milieuvriendelijke productiemethoden. Op deze manier dragen we actief bij aan het behoud van onze planeet en de toekomst van onze ecosystemen. Maar we willen nog een stap verder gaan.

Business Supporter van het Wereld Natuur Fonds

Wij, Spitskozijn, zijn trots om Business Supporter te zijn van het Wereld Natuur Fonds. De band tussen mens en natuur is onlosmakelijk. In feite zijn wij een integraal onderdeel van de natuur. Zonder de prachtige verscheidenheid aan dieren en planten kunnen we niet overleven. Alleen met een diverse natuur kunnen we een gezonde toekomst verwachten. Het beschermen van de natuur is dan ook van cruciaal belang. Wij omarmen de missie van het WWF om een wereld te creëren waarin mens en natuur in harmonie samenleven.

Als Business Supporter van het Wereld Natuur Fonds dragen wij bij aan het herstel van bossen op aarde. Een bos is meer dan alleen een verzameling bomen. Het vormt een evenwichtig ecosysteem met bomen, planten en dieren. Bos is van vitaal belang voor ons als mensen, omdat het ons voedsel biedt, onze waterhuishouding regelt en een essentiële rol speelt in de strijd tegen klimaatverandering. Ondanks hun cruciale rol verliezen we bossen in een verontrustend tempo. Samen met het WWF zetten we ons in om bossen terug te geven aan de aarde. Op deze manier leveren we een positieve bijdrage aan zowel het klimaat als de biodiversiteit.

Uw keuze voor Spitskozijn gaat dus niet alleen over het verbeteren van uw eigen leefomgeving, maar ook over het maken van een positieve impact op wereldwijde natuurbeschermingsinspanningen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de prachtige verscheidenheid aan leven op onze aarde behouden blijft voor toekomstige generaties.

Met onze focus op duurzaamheid, milieuvriendelijke partnerschappen en concrete bijdragen aan natuurbescherming, hopen we een voorbeeld te stellen voor anderen in de industrie en voor iedereen die zich bekommert om het welzijn van onze planeet. Bedankt dat u met ons meedoet aan deze belangrijke missie om de wereld groener en gezonder te maken.

 

Business Supporter Logo
Spitskozijn brochure 2024

Ontdek de mogelijkheden

Kom alles te weten over kunststof kozijnen en onze werkwijze. Download onze kunststof kozijnen brochure.

spitsblog

Montage stelkozijn

Stelkozijnen

Over het algemeen worden kunststof kozijnen zonder een stelkozijn gemonteerd, dus door middel van stompe montage. Het kozijn heeft dan meestal geen 20 mm aanslag...
Scroll naar boven