fbpx

Spitskozijn

Home » Schuifpuien

Kunststof schuifpuien

Vragen? bel direct!

Een schuifpui schuift als boter

Schüco kunststof schuifpuien of schuifdeuren worden klantspecifiek gemaakt met gelijkwaardige kwaliteitsprofiel als gebruikt in raamkozijnen. Krijg meer daglicht in uw woonkamer of keuken en creëer een ongeëvenaarde doorgang naar uw tuin.

Hoogwaardige kunststof schuifpuien met Schüco® kozijnprofielen garanderen jarenlang gemak. Door toepassing van dezelfde hoge standaard als met kozijnen en glas, werken schuifpuien ook bijzonder isolerend. Perfect voor de lange termijn.

Net als alle deuren zijn schuifpuien ontworpen om inbraak te voorkomen. Uiteraard zijn ze voorzien van het benodigde SKG-keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Een schuifpui maakt de verbinding tussen uw woning en tuin. Een ruimtelijke opzet zonder veel ruimte in te nemen zorgt voor een samensmelting van de beste leefomgevingen van een woning.

Kunststof schuifpuien of openslaande deuren?

Een schuifpui of openslaande deuren; wat past het beste bij uw woning? Een groot voordeel van schuifpuien is het vele daglicht dat de kamer in komt. De verbinding tot uw tuin of balkon brengt vooral ‘s zomers een sfeervol gevoel uw huis in. Toch prefereren sommige mensen openslaande deuren. Vooral als dit ook de enige mogelijkheid tot het betreden van de tuin/balkon betreft. Een deur is immers makkelijker en sneller te openen dan een schuifpui. Daarnaast is ook de beschikbare ruimte vaak een overweging. Eén deel van een pui moet immers star zijn, waar het andere deel achter schuift. Indien de ruimte beperkt is, zijn opslaande deuren vaak een logischere oplossing doordat beide delen dan open kunnen. Toch zijn er enkele onmisbare aspecten die een schuifpui zo polulair maken:

Spitskozijn brochure 2024

Ontdek de mogelijkheden

Kom alles te weten over kunststof kozijnen en onze werkwijze. Download onze kunststof kozijnen brochure.

Veiligheid voorop

Ontdek de veiligheid van kunststof deuren tegen inbraak. In tegenstelling tot houten kozijnen, zijn onze kunststof kozijnen bestand tegen inbraakpogingen. Ze splinteren niet bij het forceren met een koevoet of schroevendraaier, waardoor ze een stevige barrière vormen. Kies uitsluitend voor kunststof deuren die voldoen aan het SKG-keurmerk, KOMO Keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw en is een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk test op sterkte en duurzaamheid. Wanneer hang en sluitwerk voldoende inbraakwerend is, mag het sterren dragen. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid aan.

Meer informatie

KOMO is een onafhankelijke non-profit stichting opgericht in 1962, met als doel de bouw- en infrastructuurkwaliteit transparanter te maken. Dit wordt bereikt door het uitreiken van certificaten aan producten, realisatieprocessen en diensten die voldoen aan de vereisten van de vooraf overeengekomen BeoordelingsRichtLijn (BRL), vastgesteld door externe, onafhankelijke deskundigen van geaccrediteerde certificatie-instellingen. Jaarlijks worden circa 600.000 manuren besteed aan kwaliteitscontroles voor het KOMO-keurmerk, wat de bouw en infrastructuursector, een van de belangrijkste economische sectoren, zekerheid biedt en het vertrouwen van opdrachtgevers versterkt.

Meer informatie

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een keurmerk voor woningen die voldoen aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Een inbreker heeft langer de tijd nodig om binnen te komen in een woning die is beveiligd volgens de eisen van het Politiekeurmerk.

Meer informatie

Schüco deurklink
SKG keurmerk
Politiekeurmerk Veilig Wonen
KOMO-Keurmerk

Kunststof kozijnen brengen uw energiekosten omlaag

Door de isolerende werking van het kunststoffen kozijn in combinatie met het beste hoge rendementsglas bespaart u jaarlijks fors op uw energierekening.

Energielabel

Ontvang nu tijdelijk subsidie voor kunststof kozijnen in 2024!

Ben je op zoek naar kunststof kozijnen met HR++ glas en wil je profiteren van een subsidie? Goed nieuws! Ook dit jaar kun je subsidie aanvragen voor de aanschaf van kunststof kozijnen met hoogrendementsglas. Door het uitvoeren van één of meer isolatiemaatregelen kom je in aanmerking voor de Investeringssubsidie Duurzame energie en Energiebesparing (ISDE). Maak jij gebruik van de kunststof kozijnen subsidie?

Brandschoon. Heel gewoon.

Het is niet altijd fijn om onbekenden over de vloer te krijgen en dat snappen we heel goed! Vieze voeten, stoffig werk.. Bij Spitskozijn staat schoon werken enorm hoog in het vaandel. Onze ervaren vakmensen worden er op getraind om schoon te werken én op te leveren. Wij streven we naar klanttevredenheid en een vlekkeloze ervaring.

Teruggeven aan de natuur

Wij zijn trots om Business Supporter te zijn van het Wereld Natuur Fonds. De band tussen mens en natuur is onlosmakelijk. In feite zijn wij een integraal onderdeel van de natuur. Zonder de prachtige verscheidenheid aan dieren en planten kunnen we niet overleven. Alleen met een diverse natuur kunnen we een gezonde toekomst verwachten. Het beschermen van de natuur is dan ook van cruciaal belang. Wij omarmen de missie van het WWF om een wereld te creëren waarin mens en natuur in harmonie samenleven.

VRAAG VRIJBLIJVEND ADVIES AAN

Veelgestelde vragen over kunststof SCHUIFPUIEN

Wat kost een kunststof schuifpui?

Schuifpuien en er in bijzonder veel soorten en maten waardoor er geen eenduidig antwoord op te geven valt. Neem contact op met onze specialisten om samen een vrijblijvende offerte op te stellen conform uw wensen.

Wat is beter; een aluminium of kunststof schuifpui?

Kunststof wordt niet voor niets dermate breed toegepast als isolatie en veiligheid in acht worden genomen. Daarnaast zijn kunststof schuifpuien over het algemeen voordeliger in aanschaf dan aluminium schuifpuien. Ook niet onbelangrijk is het feit dat het kunststof van een schuifpui net als raamkozijnen en deuren gemakkelijk uitgevoerd kunnen worden in bijzonder veel kleuren en structuren.

Hoe werkt de plaatsing?

Na opdracht gaan er enkele weken overheen voordat we een definitieve datum met u afstemmen. Op de afgestemde datum kunt u ons in de ochtend verwachten. Bij het uitbrengen van de offerte informeren wij u over de verwachte montagetijd. Normaal gesproken wordt er van boven naar beneden gewerkt. Uiteraard kan dit in overleg worden aangepast.

Hoelang gaan kunststof kozijnen mee?

Kunststof kozijnen gaan over het algemeen 50 tot 75 jaar mee. Dit is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit en de montage. Lees waarom wij uitsluitend met stelkozijnen monteren.

spitsblog

Montage stelkozijn

Stelkozijnen

Over het algemeen worden kunststof kozijnen zonder een stelkozijn gemonteerd, dus door middel van stompe montage. Het kozijn heeft dan meestal geen 20 mm aanslag...
Scroll naar boven