fbpx

Spitskozijn

Home » Ramen

Kunststof kozijnen

Vragen? bel direct!

Voor elk huis, elke raam.

Met de hoogwaardige kunststof raamkozijnen van Schüco krijgt jouw huis niet alleen een stijlvol en karaktervol uiterlijk, maar creëer je ook de perfecte sfeer. Naast het garanderen van veiligheid en duurzaamheid, bieden onze kozijnen een scala aan mogelijkheden om aan al je wensen te voldoen.

Wij branden onze vingers niet aan de prijsvechters. Uitsluitend de beste kwaliteit kunststof kozijnen zijn bij ons welkom.

Of uw woning stamt uit 1800, 1900 of 2000+; Of het een vrijstaande woning, appartement, blokhut of boerderij is; wij plaatsen kunststof kozijnen in vrijwel elk type woning.

Wij verlangen niet alleen vakwerk van ons personeel. Minstens net zo belangrijk is de heldere communicatie en het schoon opleveren van projecten. Meesterwerk is de standaard.

Kunststof Raamkozijnen

Kunststof raamkozijnen zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar een duurzame oplossing voor het vervangen van bestaande of verouderde kozijnen. Ze bieden talloze voordelen voor jouw woning. Een van de belangrijkste voordelen is de energiebesparing die kunststof kozijnen kunnen opleveren. Dankzij de uitstekende isolerende eigenschappen zorgen deze kozijnen voor een betere warmte- en geluidsisolatie, waardoor je energiekosten kunt verlagen en tegelijkertijd geniet van een comfortabeler binnenklimaat. Of je nu op zoek bent naar standaard raamkozijnen, draaikiepramen, schuifpuien of speciale maatwerkoplossingen, je vindt het bij Spitskozijn. Met een breed scala aan kleuren en afwerkingen kun je de kozijnen aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en de stijl van je huis.

Kozijnen mét of zonder houtnerf

Ook voor huizen in traditionele bouwstijl en op leeftijd zijn kunststof kozijnen toe te passen. Kunststof raamkozijnen kunnen worden uitgevoerd in kleur én met een houtnerf structuur. Deze structuur is aanwezig op de folie die ook voor de kleur wordt toegepast. Zo ziet uw kozijn er net uit als een authentiek houten kozijn. De folie is in bijzonder veel kleuren en structuren verkrijgbaar en zal professioneel tijdens de productie van een kozijn worden aangebracht op de betreffende delen. U kunt namelijk verschillende folies kiezen voor de zowel het kader als het draaideel van een raam. Een bijkomend voordeel ten opzichte van echte houten kozijnen is natuurlijk dat er niet hoeft te worden geschilderd!

Kunststof kozijnen brengen uw energiekosten omlaag

Door de isolerende werking van het kunststoffen kozijn in combinatie met het beste hoge rendementsglas bespaart u jaarlijks fors op uw energierekening.

Energielabel

Ontvang nu tijdelijk subsidie voor kunststof kozijnen in 2024!

Ben je op zoek naar kunststof kozijnen met HR++ glas en wil je profiteren van een subsidie? Goed nieuws! Ook dit jaar kun je subsidie aanvragen voor de aanschaf van kunststof kozijnen met hoogrendementsglas. Door het uitvoeren van één of meer isolatiemaatregelen kom je in aanmerking voor de Investeringssubsidie Duurzame energie en Energiebesparing (ISDE). Maak jij gebruik van de kunststof kozijnen subsidie?
Spitskozijn brochure 2024

Ontdek de mogelijkheden

Kom alles te weten over kunststof kozijnen en onze werkwijze. Download onze kunststof kozijnen brochure.

Veiligheid voorop

Hoge kwaliteit én goede plaatsing van kunststof raamkozijnen dragen bij aan de veiligheid van uw woning. Laat u daarom niet verleiden door budgetoplossingen die dit in gevaar kunnen brengen. Kies uitsluitend voor kozijnen die voldoen aan het SKG-keurmerk, KOMO Keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Door te kiezen hoogwaardige Schüco® kozijnen die exact op maat worden gemaakt door erkende kozijnbouwers, bent u verzekerd van de beste bescherming verkrijgbaar.

SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw en is een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk test op sterkte en duurzaamheid. Wanneer hang en sluitwerk voldoende inbraakwerend is, mag het sterren dragen. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid aan.

 

Meer informatie
KOMO is een onafhankelijke non-profit stichting opgericht in 1962, met als doel de bouw- en infrastructuurkwaliteit transparanter te maken. Dit wordt bereikt door het uitreiken van certificaten aan producten, realisatieprocessen en diensten die voldoen aan de vereisten van de vooraf overeengekomen BeoordelingsRichtLijn (BRL), vastgesteld door externe, onafhankelijke deskundigen van geaccrediteerde certificatie-instellingen. Jaarlijks worden circa 600.000 manuren besteed aan kwaliteitscontroles voor het KOMO-keurmerk, wat de bouw en infrastructuursector, een van de belangrijkste economische sectoren, zekerheid biedt en het vertrouwen van opdrachtgevers versterkt.

Meer informatie

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een keurmerk voor woningen die voldoen aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Een inbreker heeft langer de tijd nodig om binnen te komen in een woning die is beveiligd volgens de eisen van het Politiekeurmerk.

Meer informatie

Schüco deurklink

Brandschoon. Heel gewoon.

Het is niet altijd fijn om onbekenden over de vloer te krijgen en dat snappen we heel goed! Vieze voeten, stoffig werk.. Bij Spitskozijn staat schoon werken enorm hoog in het vaandel. Onze ervaren vakmensen worden er op getraind om schoon te werken én op te leveren. Wij streven we naar klanttevredenheid en een vlekkeloze ervaring.

Teruggeven aan de natuur

Wij zijn trots om Business Supporter te zijn van het Wereld Natuur Fonds. De band tussen mens en natuur is onlosmakelijk. In feite zijn wij een integraal onderdeel van de natuur. Zonder de prachtige verscheidenheid aan dieren en planten kunnen we niet overleven. Alleen met een diverse natuur kunnen we een gezonde toekomst verwachten. Het beschermen van de natuur is dan ook van cruciaal belang. Wij omarmen de missie van het WWF om een wereld te creëren waarin mens en natuur in harmonie samenleven.

VRAAG VRIJBLIJVEND ADVIES AAN

Veelgestelde vragen over kunststof kozijnen

Wat is de levertijd van kunststof kozijnen?

De levertijd van kunststof kozijnen bedraagt ongeveer 8 tot 12 weken na opdracht. Kiest u kleuren die niet veel voorkomend zijn, dan kan de levertijd langer zijn. Graag informeren we u hierover tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat kosten kunststof kozijnen?

De kosten van kunststof kozijnen en gevelbekleding zijn zeer afhankelijk van onder andere de afmetingen en kleuren die u kiest. In een vrijblijvende offerte kunnen we deze kosten voor u inzichtelijk maken.

Hoe werkt de plaatsing?

Na opdracht gaan er enkele weken overheen voordat we een definitieve datum met u afstemmen. Op de afgestemde datum kunt u ons in de ochtend verwachten. Bij het uitbrengen van de offerte informeren wij u over de verwachte montagetijd. Normaal gesproken wordt er van boven naar beneden gewerkt. Uiteraard kan dit in overleg worden aangepast.

Hoelang gaan kunststof kozijnen mee?

Kunststof kozijnen gaan over het algemeen 50 tot 75 jaar mee. Dit is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit en de montage. Lees waarom wij uitsluitend met stelkozijnen monteren.

spitsblog

Montage stelkozijn

Stelkozijnen

Over het algemeen worden kunststof kozijnen zonder een stelkozijn gemonteerd, dus door middel van stompe montage. Het kozijn heeft dan meestal geen 20 mm aanslag...
Scroll naar boven