fbpx

Spitskozijn

Home » Over ons

Over ons

Vragen? bel direct!

OMDAT HET BETER KAN

Ervaren en competent

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in de bouw- en kozijnsector bij meerdere bedrijven, zijn wij er zeker van dat het beter kan. Betere kwaliteit, afwerking en communicatie. Omdat wij duidelijkheid en bekwaamheid hoog in het vaandel hebben staan, besloten we onze krachten te bundelen en Spitskozijn op te richten. 

Door te kiezen voor Spitskozijn, kiest u voor…

Dit doen we door…

SPITSKOZIJN WERKWIJZE

Duidelijkheid, daar houden wij van. Wanneer het gaat om afspraken met onze klanten en planning, kunt u op ons rekenen. We streven ernaar om transparant te zijn en uw verwachtingen te overtreffen. We maken u graag bekend met het onze werkwijze.

1. Kennismaking

Bij de kennismaking ontdekken we uw wensen en denken we mee over de mogelijkheden. Hieruit volgt een vrijblijvende offerte.

2. Inmeting

Komen we tot een akkoord? Dan volgt al snel een inmeting. Hierbij worden de maten exact opgenomen zodat het juiste maatwerk kan worden besteld.

3. Plaatsing

Samen met u stemmen we een moment van plaatsing af. Enkele weken van tevoren informeren wij u over de voorbereidingen en plaatsing.

Spitskozijn bus

Waar we te vinden zijn!

Werkgebied Spitskozijn

Teruggeven aan de natuur

Wij zijn trots om Business Supporter te zijn van het Wereld Natuur Fonds. De band tussen mens en natuur is onlosmakelijk. In feite zijn wij een integraal onderdeel van de natuur. Zonder de prachtige verscheidenheid aan dieren en planten kunnen we niet overleven. Alleen met een diverse natuur kunnen we een gezonde toekomst verwachten. Het beschermen van de natuur is dan ook van cruciaal belang. Wij omarmen de missie van het WWF om een wereld te creëren waarin mens en natuur in harmonie samenleven.

WERKEN BIJ SPITSKOZIJN

Half werk is bij ons niet af en daarom zijn wij altijd opzoek naar het beste! Zie jij jezelf werken voor een werkgever die met beide voeten op de grond staat? Dezelfde ervaring heeft als jij en niet met de neus in de boter is gevallen? Dan pas jij in ons team.

Topmonteur

Fulltime

Gezocht:

Fulltime topmonteur met motivatie om in een jong en dynamische omgeving te werken. Geen 8 tot 5 wedstrijd 100 meter dom kiek'n maar aanpakken en afwerken. Kan jij kunststof kozijnen plaatsen als geen ander en ben je klaar met "marktconform" salaris gedoe? Dan zoeken wij jou!


Direct solliciteren

Inmeter / Servicemonteur

Fulltime

Gezocht:

Is 1m bij jou 1000mm? Heb jij de rolmaat nooit kapot? Wij zoeken een ervaren inmeter en servicemonteur voor kunststof kozijnen. Ben jij het plaatsen beu maar heb je wel de ervaring om dit te doen? Dan zoeken wij jou!

Direct solliciteren

Staat jouw specialisme er niet bij maar denk je dat jij een aanwinst bent voor ons team? Stuur gerust een open sollicitatie en laat ons weten waar jij een topper in bent!

Scroll naar boven