fbpx

Spitskozijn

Home » Gevelbekleding

Gevelbekleding

Vragen? bel direct!

Een beetje bekleding maakt een groot verschil

Maak uw huis af met de beste kunststof gevelbekleding verkrijgbaar: Keralit®. Ongeëvenaard kleurvast en blijvend onderhoudsarm. In vele kleuren verkrijgbaar en daarom perfect af te stemmen met kunststof kozijnen, deuren of schuifpuien.

Al jaren bekend als de beste kunststof gevel- en dakrandbekleding. Keralit® kent z’n gelijke niet als het gaat om kleurvastheid, vochtwerendheid en houtlook.

Door het brede scala aan kleuren en structuren is er altijd wel een variant die af te stemmen is met uw nieuwe kunststof kozijnen, deuren of schuifpui.

Gevelbekleding wordt al jaren toegepast. Vroeger gebruikte men voornamelijk hout. Het kan worden toegepast op oudere woningen maar ook nieuwbouw. De kleuren en structuren kunnen zowel een moderna als traditionele look geven.

Keralit gevelbekleding

Uw gevel renoveren met kunststof gevelbekleding?

Kunststof gevelbekleding (ook rabatdelen of kunststof schroten genoemd) is al jaren populair, en dat is niet zo vreemd. Het heeft namelijk van de warme uitstraling, maar kent niet de nadelen van hout. Het geeft een nette en verzorgde uitstraling aan elk huis en is daarom perfect voor gevelrenovaties of als afwerking boven nieuwe kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien.

Spitskozijn brochure 2024

Ontdek de mogelijkheden

Kom alles te weten over kunststof kozijnen en onze werkwijze. Download onze kunststof kozijnen brochure.

Veelgestelde vragen over kunststof Gevelbekleding

Hoelang gaat kunststof gevelbekleding mee?

Hoogwaardige kunststof gevelbekleding zoals die van Keralit® gaat gemiddeld 30 jaar mee. Indien de gevelbekleding op een beschutte plaats zit, kan deze nog langer mee gaan.

Waarom kunststof gevelbekleding?

Kunststof gevelbekleding blinkt uit in duurzaamheid; het is bijzonder onderhoudsarm en blijft jaren kleur- en vormvast. In tegenstelling tot hout hoeft het nooits te worden geschilderd.

Teruggeven aan de natuur

Wij zijn trots om Business Supporter te zijn van het Wereld Natuur Fonds. De band tussen mens en natuur is onlosmakelijk. In feite zijn wij een integraal onderdeel van de natuur. Zonder de prachtige verscheidenheid aan dieren en planten kunnen we niet overleven. Alleen met een diverse natuur kunnen we een gezonde toekomst verwachten. Het beschermen van de natuur is dan ook van cruciaal belang. Wij omarmen de missie van het WWF om een wereld te creëren waarin mens en natuur in harmonie samenleven.

VRAAG VRIJBLIJVEND ADVIES AAN

spitsblog

Montage stelkozijn

Stelkozijnen

Over het algemeen worden kunststof kozijnen zonder een stelkozijn gemonteerd, dus door middel van stompe montage. Het kozijn heeft dan meestal geen 20 mm aanslag...
Scroll naar boven