fbpx

Spitskozijn

Home » Deuren

Kunststof deuren

Vragen? bel direct!

Als de ene deur sluit, opent een andere zich

Voordeuren, achterdeuren, balkondeuren. Elk type deur is vervaardigd uit duurzaam kunststof en voorzien van een solide stalen frame. Dit biedt optimale stevigheid en daarmee veiligheid. Een voordeur is het eerste dat uw bezoekers zien.

Hoogwaardige kunststof deuren in een Schüco® kozijn garanderen een perfecte pasform dat feilloos opent en sluit in winter en zomer.

Alle Spitskozijndeuren en hun beslag zijn ontworpen om inbraak te voorkomen. Uiteraard zijn ze voorzien van het benodigde SKG-keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen.

De voordeur is het visitekaartje van jouw woning. Wat het karakter van je huis ook is, bij ons vind je altijd kunststof deuren die aansluiten bij jouw persoonlijke smaak. Onze deuren zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen van kunststof, elk met een unieke uitstraling, variërend van klassiek en eigentijds tot trendy design.

Kunststof deuren

Kunststof deur - Wodan
A1 - A2 - A3
Kunststof deur - Wodan-2
Kunststof deur - Wodan-3
Kunststof deur - Frigga
B1 - B2 - B3
Kunststof deur - Frigga-2
Kunststof deur - Frigga-3
Kunststof deur - Donar
C1
Kunststof deur - Balder
D1 - D2
Kunststof deur - Balder-2
Kunststof deur - Njord
E1 - E2
Kunststof deur - Njord-2
Kunststof deur - Skadi
F1
Spitskozijn brochure 2024

Ontdek de mogelijkheden

Kom alles te weten over kunststof kozijnen en onze werkwijze. Download onze kunststof kozijnen brochure.

Veiligheid voorop

Ontdek de veiligheid van kunststof deuren tegen inbraak. In tegenstelling tot houten kozijnen, zijn onze kunststof kozijnen bestand tegen inbraakpogingen. Ze splinteren niet bij het forceren met een koevoet of schroevendraaier, waardoor ze een stevige barrière vormen. Kies uitsluitend voor kunststof deuren die voldoen aan het SKG-keurmerk, KOMO Keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw en is een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk test op sterkte en duurzaamheid. Wanneer hang en sluitwerk voldoende inbraakwerend is, mag het sterren dragen. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid aan.

Meer informatie

KOMO is een onafhankelijke non-profit stichting opgericht in 1962, met als doel de bouw- en infrastructuurkwaliteit transparanter te maken. Dit wordt bereikt door het uitreiken van certificaten aan producten, realisatieprocessen en diensten die voldoen aan de vereisten van de vooraf overeengekomen BeoordelingsRichtLijn (BRL), vastgesteld door externe, onafhankelijke deskundigen van geaccrediteerde certificatie-instellingen. Jaarlijks worden circa 600.000 manuren besteed aan kwaliteitscontroles voor het KOMO-keurmerk, wat de bouw en infrastructuursector, een van de belangrijkste economische sectoren, zekerheid biedt en het vertrouwen van opdrachtgevers versterkt.

Meer informatie

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een keurmerk voor woningen die voldoen aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Een inbreker heeft langer de tijd nodig om binnen te komen in een woning die is beveiligd volgens de eisen van het Politiekeurmerk.

Meer informatie

Schüco deurklink
SKG keurmerk
Politiekeurmerk Veilig Wonen
KOMO-Keurmerk

Kunststof kozijnen brengen uw energiekosten omlaag

Door de isolerende werking van het kunststoffen kozijn in combinatie met het beste hoge rendementsglas bespaart u jaarlijks fors op uw energierekening.

Energielabel

Ontvang nu tijdelijk subsidie voor kunststof kozijnen in 2024!

Ben je op zoek naar kunststof kozijnen met HR++ glas en wil je profiteren van een subsidie? Goed nieuws! Ook dit jaar kun je subsidie aanvragen voor de aanschaf van kunststof kozijnen met hoogrendementsglas. Door het uitvoeren van één of meer isolatiemaatregelen kom je in aanmerking voor de Investeringssubsidie Duurzame energie en Energiebesparing (ISDE). Maak jij gebruik van de kunststof kozijnen subsidie?

Brandschoon. Heel gewoon.

Het is niet altijd fijn om onbekenden over de vloer te krijgen en dat snappen we heel goed! Vieze voeten, stoffig werk.. Bij Spitskozijn staat schoon werken enorm hoog in het vaandel. Onze ervaren vakmensen worden er op getraind om schoon te werken én op te leveren. Wij streven we naar klanttevredenheid en een vlekkeloze ervaring.

Teruggeven aan de natuur

Wij zijn trots om Business Supporter te zijn van het Wereld Natuur Fonds. De band tussen mens en natuur is onlosmakelijk. In feite zijn wij een integraal onderdeel van de natuur. Zonder de prachtige verscheidenheid aan dieren en planten kunnen we niet overleven. Alleen met een diverse natuur kunnen we een gezonde toekomst verwachten. Het beschermen van de natuur is dan ook van cruciaal belang. Wij omarmen de missie van het WWF om een wereld te creëren waarin mens en natuur in harmonie samenleven.

VRAAG VRIJBLIJVEND ADVIES AAN

Veelgestelde vragen over kunststof DEUREN

Wat kost een kunststof deur?

Een nieuwe kunststof deur is duurder dan een regulier raam + kozijn. Dat komt omdat kunststof deuren veel bewerkelijker zijn dan ramen. De kosten van een kunststof deur zijn afhankelijk van het type deur, de situatie en de locatie. Richtprijzen variëren tussen €3500,- en €4500,- voor een kunststof deur inclusief plaatsing.

Kan een kunststof deur in een houten kozijn?

Het is niet mogelijk om een kunststof deur in een houten kozijn te plaatsen. Dat komt doordat het profiel van de kunststof deur is afgestemd op een kunststof kozijn. In sommige gevallen is het mogelijk om een houten kozijn te laten zitten en daar het nieuwe kunststof kozijn tegenaan te zetten.

Hoe werkt de plaatsing?

Na opdracht gaan er enkele weken overheen voordat we een definitieve datum met u afstemmen. Op de afgestemde datum kunt u ons in de ochtend verwachten. Bij het uitbrengen van de offerte informeren wij u over de verwachte montagetijd. Normaal gesproken wordt er van boven naar beneden gewerkt. Uiteraard kan dit in overleg worden aangepast.

Hoelang gaan kunststof kozijnen mee?

Kunststof kozijnen gaan over het algemeen 50 tot 75 jaar mee. Dit is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit en de montage. Lees waarom wij uitsluitend met stelkozijnen monteren.

spitsblog

Montage stelkozijn

Stelkozijnen

Over het algemeen worden kunststof kozijnen zonder een stelkozijn gemonteerd, dus door middel van stompe montage. Het kozijn heeft dan meestal geen 20 mm aanslag...
Scroll naar boven