fbpx

Spitskozijn

Home » ISDE Subsidie 2024

ISDE Subsidie 2024

Ontvang nu tijdelijk subsidie voor kunststof kozijnen in 2024!

Ben je op zoek naar kunststof raamkozijnen met HR++ glas en wil je profiteren van een subsidie? Goed nieuws! Ook dit jaar kun je subsidie aanvragen voor de aanschaf van kunststof kozijnen met hoogrendementsglas. De voorwaarden en subsidiebedragen zijn vrijwel onveranderd gebleven ten opzichte van afgelopen jaar. Door het uitvoeren van één of meer isolatiemaatregelen kom je in aanmerking voor de Investeringssubsidie Duurzame energie en Energiebesparing (ISDE). Maak jij gebruik van de kunststof kozijnen subsidie?

Ontdek de mogelijkheden van kunststof kozijnen met subsidie in 2024. Vraag vandaag nog een offerte aan en profiteer van hoogwaardige isolatie en de financiële voordelen die de subsidie biedt.

U ziet in onderstaande afbeelding hoeveel subsidie u krijgt voor glasisolatie.

ISDE-subsidie-glas

aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor maatregelen uitgevoerd na 1 januari 2023 gelden de volgende subsidiebedragen:

  • Voor HR++ glas ontvangt u € 23 per m2.
  • Voor Triple glas ontvangt u € 65,50 per m2.
  • Voor nieuwe isolerende panelen in kozijnen met een isolatiewaarde minder of gelijk aan 1,2, maar hoger dan 0,7 ontvangt u € 10 per m2. Let op: dit is alleen mogelijk samen met HR++ glas of Triple glas.
  • Voor nieuwe isolerende panelen in kozijnen met een isolatiewaarde minder of gelijk aan 0,7 ontvangt u € 45 per m2. Let op: dit is alleen mogelijk samen met HR++ glas of Triple glas.
  • Voor nieuwe isolerende deuren met een isolatiewaarde minder of gelijk aan 1,5 , maar groter dan 1,0 , ontvangt u € 23 per m2. Let op: dit is alleen mogelijk samen met HR++ glas of Triple glas.
  • Voor nieuwe isolerende deuren met een isolatiewaarde minder of gelijk aan 1,0 ontvangt u € 65,50 per m2. Let op: dit is alleen mogelijk samen met HR++ glas of Triple glas.

VRAAG VRIJBLIJVEND ADVIES AAN

Scroll naar boven